Signatura dels "Acords de Halle"

El passat dia 28 de gener va tenir lloc a l'Ajuntament de la ciutat flamenca de Halle l'acte de signatura oficial dels Acords assolits recenment per part del Cercle amb les Federacions de gegants d'Holanda, per una banda, i la de Flandes i Brusel.les per l'altra, així com la del nomenament del senyor Johan Vencken com a Delegat del Cercle per tota Bèlgica i davant dels Organismes de la Comunitat Econòmica Europea.

Hi eren presents representants de la nostra Junta Directiva així com personalitats del món dels gegants i el folklore flamenc als que s'hi afegiren una nombrosa representació de la Federació holandesa i de les seves figures.

Abans de procedir a l'acte oficial hi va haver una molt llarga i positiva reunió de les tres Delegacions en la que es tractaren els temes inicials d'interés comú i es plantejaren d'altres de futur per desenvolupar a nivell europeu al llarg dels propers mesos.

Posteriorment, ja a l'Ajuntament es va procedir a la signatura dels documents, amb la presència de l'alcalde de la ciutat i nombrosos medis de comunicació.

Pels mesos d'abril o maig es previst de celebrar a Barcelona la propera trobada, a la que s'espera comptar amb la presència d'altres representacions.