El Liceu s’ha emplenat de gegants

El passat 9 d’octubre la cantant Núria Feliu va celebrar un concert al Liceu de Barcelona en commemoració dels seus 50 anys sobre l’escenari.  A aquest acte hi va convidar un gran nombre d’amics i s’hi han adherit un important nombre de personalitats de la cultura, i altres mons de la nostra societat, per donar suport a una persona que sempre s’ha distingit per la defensa dels valors del nostre país.

Apart del gran nombre de companys de la professió que varen ser presents a l’escenari, la Núria ha volgut reforçar la seva sensibilitat vers la nostra cultura tradicional incorporant a l’acte diferents elements de la mateixa.

Pel que fa als gegants hi foren presents 28 figures en una activitat organitzada per la Coordinadora de Ciutat Vella, la Coordinadora de Barcelona i el mateix Cercle.

Per part del Cercle hi foren convidades les colles de Vallgorguina, Riudoms, Drac d’Or de l’Hospitalet de Llobregat, Torroella de Montgrí, Alforja i la Coordinadora de Colles de Geganters i Grups de Grallers de les Comarques Meridionals de Catalunya.

Esperem que l’impacte visual que ha representat sigui una satisfacció per tot el món geganter.

 

Descarregar el dossier de premsa en PDF

 

 

TV3 - Telenotícies - Núria Feliu celebra 50 anys dalt l'escenari